Om mig

Jeg hedder Eva, og er stifter af Sundhedsfagligblog.dk. Fra jeg lærte at læse og skrive, har dette altid været min foretrukne kommunikations form. Jeg er uddannet Bevægelsespædagog, har en Bachelor i Sygepleje og en Mini Journalist uddannelse. Mit ønske med denne hjemmeside/blog er, at skabe et online magasin, hvor alle med sundhedsfaglig uddannelse/job, privat interesse eller pårørende og patienter, kan få deres historie fortalt, hørt og set. Det er min erfaring fra sundhedsvæsenet, at mange mennesker støder ind i uforudsete problemer og tilstande, og den bedste hjælp er ofte, at læse om ligesindede eller selv få historien fortalt. Alle historier og artikler er skrevet af mig, medmindre andet står nævnt. Artiklerne og patienthistorierne er udarbejdet på baggrund af person interviews og/ eller research.

Mangler du inspiration til spændende faglitteratur, eller gode bøger skrevet af patienter og pårørende selv, så klik ind på Læs en god bog. Er du blevet stresset og træt, eller mangler du blot et øjeblik i ro og fred, så lyt til en afspænding under Gratis meditation. Hvis du selv har en historie fra sundhedssystemet, både som patient, pårørende eller sundhedsfaglig, er du velkommen til at kontakte mig på mail. Se kontakt

Læs, lyt og lad dig inspirere…

Sundhedsfagligblog.dk, Artikler, Patienthistorier, Sundhedsfaglige temaer & Boganmeldelser, til dig med sundhedsfaglig interesse. God læselyst... Frontier Theme