Læs en god bog

Nini Vind Schultz, Tvangsindlæggelsen

At tage bladet fra munden og træde ud af Flinkeskolen, kan medføre flere konflikter og konfrontationer, end hvis man forholder sig passiv og samtykkende, og forbliver den søde dukseelev.

Nini Vind Schultz, trådte I efteråret 2010 ud af sin egen flinkeskole, og udgav dermed sin første bog, nemlig tidligere anmeldt her på bloggen ”Dukseelev i flinkeskolen”.

 

I efteråret 2013 er Nini i kontakt med Amager Hospital pga. en brækket ankel, som hun forgæves har forsøgt, at få diagnosticeret gennem to måneder, dog uden held. Men endelig d. 06.09.2013 får hun et gennembrud, den bliver røntgenfotograferet, og det viser sig minsandten, at hun har et brud.

 

Nu sker det – i Ninis tilfælde – uundgåelige.

Hun kalder lægerne for ”Kvaksalvere og Klamphuggere”, da frustrationen over, at have ventet så længe på hjælp, overmander hende. Ydermere giver flere læger, og andet sundhedspersonale udtryk for ikke, at tro på hende og hendes fremlagte historie.

 

Der bliver talt i krogene om, at hun er hjemløs og psykisk syg. Hjemløs er hun muligvis på dette tidspunkt, men psykisk syg er hun ikke.

Det vedtages at Nini skal tvangsindlægges på gule papirer, på en lukket psykiatrisk afdeling.

Hvad grundlaget har været for denne indlæggelse, er dybt ubegribeligt.

 

Nini er tvangsindlagt i 3 dage på Retspsykiatrisk afdeling Amager.

Herefter bliver hun overflyttet til lukket Psykiatrisk afdeling Vejle, hvor hun er indlagt fra d. 9. September 2013, til det endelig lykkedes hende, at komme ud efter adskillige måneder.

Måneder hvor hun kæmper med læger og sundhedspersonale, hvor hun skriver klager til patientklagenævnet – hun aldrig hører fra, og kæmper imod tvangsmedicineringer osv…

 

 

Læs hele anmeldelsen på bog-bloggen:  Læs Mere…

Sundhedsfagligblog.dk, Artikler, Patienthistorier, Sundhedsfaglige temaer & Boganmeldelser, til dig med sundhedsfaglig interesse. God læselyst... Frontier Theme