“AMINAS BREVE”

D. 10. august udkommer filmen “AMINAS BREVE” på DVD.

 

 

Her på bloggen udlodder jeg et par bøger “AMINAS BREVE” og DVD’er af sammen titel. Giv Sundhedsfagligblog’s facebookside et “like” og deltag automatisk i konkurrencen om at vinde en bog eller en DVD. Vinderen får direkte besked af mig via facebook.

 

Se trailer til filmen her:

https://www.scanbox.com/movies/aminas-breve/

Nu har du chancen for at se eller gense filmen om “Janus”, baseret på Jonas T. Bengtssons prisvindende roman “Aminas breve”. Janus har været indlagt i psykiatrien med diagnosen Paranoid skizofreni. Filmen giver et yderst realistisk indblik i både landets psykiatriske afdelinger, personalet og hvordan det er, at være Janus der hver dag lever med sygdommen.

HANDLING

Janus er netop blevet udskrevet fra en psykiatrisk afdeling, og han har én klar mission. Han skal finde gymnasieveninden Amina – koste hvad det vil. Amina har ved hjælp af sine mange breve givet Janus trøst og tro på fremtiden, mens han var indlagt. Men pludselig stoppede de livsvigtige breve med at komme. Janus er overbevist om, at der er sket noget alvorligt med hende og begynder at samle puslespillets mange brikker. Jagten på sandheden fører Janus ud på en farlig detektivfærd i storbyens dunkle gader, og alle han kommer i kontakt med, der kender Amina, synes at skjule noget.

-Hold øje med anmeldelsen af “AMINAS BREVE”, som kommer her på bloggen snarest efter DVD premieren d. 10. august.

Filmen havde premiere i landets biografer d. 9. marts 2017, og udkommer på DVD d. 10. august. 

Sundhedsfagligblog.dk, Artikler, Patienthistorier, Sundhedsfaglige temaer & Boganmeldelser, til dig med sundhedsfaglig interesse. God læselyst... Frontier Theme